Problem with TextID could be more enclose =>

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
User avatar
swisstrader
Posts: 110
Joined: 16 Nov 2005
Location: Earth
Has thanked: 13 times
Been thanked: 19 times
Contact:

Problem with TextID could be more enclose =>

Postby swisstrader » 16 Mar 2006

if I let run my tool on one subchart #1 TWO times with different settings, it works very well (see attached printscreen)

BUT:
if I have a multiple timeframe chart and I let run my tool one time on subchart #1 (timeframe 1) and second time this tool on subchart #2 (timeframe 2), so I get chaos with my text commentaries.
Attachments
TextID problem.PNG
TextID problem.PNG (157.04 KiB) Viewed 452 times

User avatar
Alex Kramer
Posts: 834
Joined: 23 Feb 2006

Postby Alex Kramer » 16 Mar 2006

Thanks for the details, but could you please send a screenshot showing a chart with two different timeframes and the problem with TextIDs actually happening?

Guest

Re: Problem with TextID could be more enclose =>

Postby Guest » 19 Mar 2006

swisstrader wrote:if I let run my tool on one subchart #1 TWO times with different settings, it works very well (see attached printscreen)

BUT:
if I have a multiple timeframe chart and I let run my tool one time on subchart #1 (timeframe 1) and second time this tool on subchart #2 (timeframe 2), so I get chaos with my text commentaries.



I didn't realize that this forum was to help debug TS problems as well . Is this the case ?

Chris
Posts: 150
Joined: 17 Nov 2005

Re: Problem with TextID could be more enclose =>

Postby Chris » 19 Mar 2006

Anonymous wrote:I didn't realize that this forum was to help debug TS problems as well . Is this the case ?


No it's not. Just because the screenshot has TS on it doesn't mean that it's made within TS. Only the feed is used and MC is the charting platform. You can easily see the difference when you look at a TS chart.

Chris

Guest

Re: Problem with TextID could be more enclose =>

Postby Guest » 19 Mar 2006

Chris wrote:
Anonymous wrote:I didn't realize that this forum was to help debug TS problems as well . Is this the case ?


No it's not. Just because the screenshot has TS on it doesn't mean that it's made within TS. Only the feed is used and MC is the charting platform. You can easily see the difference when you look at a TS chart.

Chris


Thats really neat, How did you get the indicators to do this ?


Return to “MultiCharts”