Missing eSignal

Questions about MultiCharts and user contributed studies.
gpboss
Posts: 5
Joined: 13 Apr 2006

Missing eSignal

Postby gpboss » 15 Apr 2006

When I tried to add the symbol according to tutorial,there is no "eSignal"on the dropdown list.(see image)

how do I do to showing "eSignal" on that list ?
Attachments
no-eSignal.png
no-eSignal.png (69.93 KiB) Viewed 495 times

User avatar
Alex Kramer
Posts: 834
Joined: 23 Feb 2006

Postby Alex Kramer » 17 Apr 2006

Most likely it's disabled in the list of data sources.

Open a Quote Manager window, in the main menu go to Tools->Data Sources. Find the eSignal entry in the list and if it is in Inactive state, select it and click the Activate button, then restart Multicharts.

gpboss
Posts: 5
Joined: 13 Apr 2006

Postby gpboss » 17 Apr 2006

Dear ALEX,
Thanks for your replying.

According to my Data Sources List , eSignal is activating.
But connections are "OffLine".(see image)

I'm subscriber of eSignal,of course.
eSignal soft and eSignal Data Manager is running on my PC.

Is it DLL's BUG ?
Attachments
DS-NOES.png
DS-NOES.png (72.26 KiB) Viewed 483 times

User avatar
Alex Kramer
Posts: 834
Joined: 23 Feb 2006

Postby Alex Kramer » 18 Apr 2006

Those connections will be activated and shown in green only when you have data of the corresponding kind (i.e. history, realtime etc.) actually downloading.

If you're able to create symbols and receive data, you needn't worry about the connection states any longer.

gpboss
Posts: 5
Joined: 13 Apr 2006

I did it !!!!

Postby gpboss » 19 Apr 2006

Dear Alex,
And thank you for replying.

I could create symbol and reseive data !


Return to “MultiCharts”